lauantai 5. joulukuuta 2009

Hääprojekti alkaa! Osa 1: Jääkuningattaren tiara.

Nyt kun on häät tulossa, niin ajattelin lähes välittömästi että teen korut itse. En varmaan edes löytäisi semmosia mitä haluaisin valmiina. Nyt on tullut ihan hirveä lumihiutalevillitys varmaan näistä häistä johtuen, ja kun löysin Swarovskin lumihiutaleriipukset, tiesin että noita on pakko saada! :)

Helmiq:n valikoimista löytyi tiarapohjia, joten ensimmäiseksi operaatioksi muodostui oman tiaran tekeminen. Pidin kauhean paljon vanhojentanssitiarastani, joten tyyli oli aika selvä, pikkasen kävin haistelemassa ideoita myös muualla ja Mango Gems oli lopullinen niitti. Silloin tiesin mitä halusin.

Tähän projektiin uppos paljon aikaa ja vielä enemmän hampaidenkiristelyä, mutta loppujen lopuksi tiara valmistui ja itse ainakin olen tyytyväinen lopputulokseen, vaikka lankaa on ehkä vähän turhan paljon näkyvissä. Eli tässä se on: Lumikuningattaren tiara!

En malta odottaa, että pääsen tekemään kaulakorua ja muita ihanuuksia! (En voi sanoa, että odotan innolla, että pääsen pitämään tätä, koska pidän sitä aina välillä kotona päässä. ;) )

Tiaran pohjan ostin valmiina ja kieputteluun käytin 1 mm hopealankaa plus pienempiin kieputteluihin 0,3 mm pehmeää lankaa. Lisäksi mukana Swarovskin kirkkaita 3 ja 4 mm biconekristalleja ja katseenvangitsijana Swarovskin ihana 20 mm lumihiutaleriipus.

1 kommentti:

  1. Vautsi kun on nätti! Tuota kelpaa pitää päässä :) Onnittelut häiden johdosta! Itselläni on vanhojen tanssit edessä helmikuussa, ja ajattelin myös tehdä korut ite. Tällä hetkellä metsästän vielä täydellisen värisiä helmiä :)

    VastaaPoista