lauantai 18. syyskuuta 2010

Kalevelat osa 2. Sormukset

Sain pitkästä aikaa taas käyttöön yhden lempisormuksistani ja sen inspiroimana onkin aika taas esitellä muita käyttämiäni koruja. Olen sormuksien ahkera käyttäjä, vaikka kun sormuksen sormeeni lykkään, se tulee siinä olemaan jonkun aikaa eli vaihtuvuus ei ole välttämättä kovin suurta. Olen niitä ihmisiä, jotka ottaa sormukset pois sormesta vain jos on pakko. :) En jotenkin osaa olla ilman, joten jotain kulkee kokoajan kädessä mukana.

Koska kihlasormus on valkokultaa, on myös sormusten perussetti siis hopeanväristä. Enkä kyllä jotenkin keltakullasta tykkääkään... Tässä ne kaksi usein mukana kulkevaa perussormusta, jotka on molemmat Kalevalaa.


Ensimmäinen sormus on Kielo-sarjaa. Ihastuin tähän sormukseen välittömästi kun sen näin, samoin kyllä koko Kielo-sarjaan. Kielo on niin pieni, vieno ja myrkyllinen ja tuoksuu aivan ihanalta. Pikkutyttönä kävin aina ihastelemassa kiviaidan isoimman kiven takana kasvavia kieloja ja se onkin edelleen yksi lempikukistani.

Toinen sormus on kulkenut matkassa jo varmaan kymmenisen vuotta. Se taisi olla ensimmäinen Kalevala-koruni ikinä. Minulla ei ole mitään käsitystä mitä sarjaa/mallia sormus on, enkä ole nähnyt missään vastaavaa sarjaa. Tämä sormus on kuin vanha kaveri.

Ja nyt on pakko editoida, että sattumalta löysin tämän jälkimmäisen sormuksen Kalevalan sivuilta jossa se on määritelty "Koristeaihe Uskelan Ketohaasta". Vetävä nimi. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti