perjantai 11. maaliskuuta 2011

Long time no see!

Ihme ja kumma kävijälaskuri näyttää raksuttavan vaikka edellisestä postauksesta on hävettävän kauan. (En kehtaa edes laskea kuinka kauan..) Noh, onneksi nyt on taas elämässä tilaa myös koruille ja ennen kaikkea koruilulle. Jollainhan se häähössötyksen jättämä tyhjiö elämässä pitää täyttää. ;)

Häiden jälkeen luonteva jatko voisi olla esitellä korut, jotka minulla oli hääpäivänä. Tiaran esittelin jo aiemmin, mutta loppuviimein kyllästyin katselemaan etuosan "viimeistelemättömän" näköistä lankakieputusta ja korjailin tiaraa parempaan suuntaan.


Kaulakoru ja korvikset menivät myös viime tingassa uusiksi kun koekäytin tekemiäni koruja. Kaulakorun ketju kiertyi rumasti eikä pysynyt asennossa keveytensä vuoksi eikä myöskään erottunut kovin selvästi vaaleaa ihoa vasten. Kaulakoru myös asettui liian alas puvun kanssa, joten jotain oli keksittävä. Jossain välissä  iski kunnon blingbling-himo joten päädyin tilaamaan tämän setin Light in the Boxista. Tämä oli myös ensimmäinen kokemukseni pukukoruista, eikä ollenkaan huono sellainen.


Rannekoru ja muut sormukset jäi kotiin, pääosassahan hääpäivänä on tietysti THE sormus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti