keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

OMG tuolla on Swarovski!!

Matkaoppaita kannatti todellakin lueskella ennen häämatkaa, sillä jostain pikkupräntistä tulin lukeneeksi, että Itävallassa ihan Innsbruckin liepeillä sijaitsee Swarovskin tehdas ja modernia kristallitaidetta esittelevä Swarovski Crystal World! Lisäksi esillä oli vanhempia ja uudempia Swarovskin suunnittelemia koruja ja asusteita sekä tietysti TEHTAANMYYMÄLÄ. Oli kyllä jokaisen koruharrastajan unelmamatkakohde (no okei, Bali ja Murano on myös aika lähellä kärkeä...)

Mieheke Swarovskin puistossa:


Swarovskin ukko-suihkulähde/vesiputous. Tämän ukon naama löytyi myös kaikista Crystal World kylteistä.


Kristallista tehty Taj Mahal:


Desing by Swarovski:


 Tehtaanmyymälä:



Swarovskin liikkeestä mukaan tarttui Mady-setti, johon kuului korvakorut ja riipus. Swarovki vie kyllä "attention to detail" ajattelun ihan uudelle tasolle, sillä Swaron joutsen löytyi leimattuna lukosta ja säätöketjun punnuksesta. Harmi vaan punnus ei ole tarpeeksi painava pitämään ketjua oikein päin...


Tietysti oli pakko saada muutamia elementtejä kotihelmeilyjä varten. Irtohelmet oli kuitenkin yllättävän kalliita, joten en malttanut ostaa älytöntä kasaa. Tässä mielessä olin kyllä vähän pettynyt, koska olin odottanut valtavia laareja alehelmiä, joista kauhoa kilohinnalla aarteita kotihelmeilyihin. ;) Noh, kaikkea ei voi aina saada, kyllä se kukkaro keveni näinkin. :D Kotona selvisi, että helmet oli pakattu aika ovelasti, joten hinnassa taisi olla myös "kivan pakkauksen lisää".

1 kommentti: